Sales Administrator

Wij zijn voor ons vakantiepark Siblu Lauwersoog op zoek naar een:
Administratief medewerker / Sales Administrateur (32 uur per week)

Ben jij iemand die houdt van overzicht en duidelijkheid? Ben jij iemand die goed het totaalplaatje kan overzien en het durft te zeggen als er iets niet goed gaat? Dan zoeken wij jou!
In één van de mooiste natuurgebieden in Nederland – het Lauwersmeergebied – zoeken we bij ons Siblu vakantiepark Lauwersoog een Administratief medewerker/ Sales Administrateur (32 uur per week).

Welke zaken vallen onder jouw takenpakket als Administratief medewerker / Sales Administrateur?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van alles rondom de verkoop van chalets op Camping Lauwersoog en daarbij het onderhouden van contact met leveranciers en kopers op het gebied van aftersales.
De dagelijkse bezigheden zijn: het voorbereiden van documentatie benodigd voor verkopen van chalets en andere eigenarenmutaties. Daarnaast monitor jij de betalingen van nieuwe eigenaren en houd je een oogje in het zeil bij de andere eigenarenverplichtingen. Jij bent de link tussen de salesafdeling en de andere afdelingen. Jij bent altijd op de hoogte van wat er gebeurt op het park en welke voorraden aan chalets en accessoires aanwezig zijn. Alles wat op het park aanwezig is komt overeen met wat jij hebt genoteerd in de programma’s van Siblu (TEMPO en Exact).
Niet alleen intern ben je een belangrijke schakel, ook heb jij je lijntje buiten het park. Je houdt namelijk contact met de fabrikanten van de chalets, bestelt onderdelen en houdt ze aan hun garantiebeleid, mocht er zich een probleem voordoen.
Natuurlijk doe je dit niet helemaal alleen. Samen met het Sibluteam zorgen we ervoor, dat er een hoge mate van tevredenheid is bij de nieuwe en de bestaande eigenaren op het vakantiepark.

Wij bieden:
– Goede arbeidsvoorwaarden.
– Salaris € 2100,- tot € 2500n- bruto op basis van 32 uur per week (afhankelijk van relevante ervaring)
– Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie van Siblu in Nederland.
– De mogelijkheid een bijdrage te leveren aan de groei van de Nederlandse markt.
– Een functie in een enthousiast team.

Wij vragen:
– Tenminste MBO+ werk en denkniveau
– Ervaring in een administratieve functie
– Uitstekende communicatieve vaardigheden en wil om samen te werken
– Goede kennis van de onderdelen van MS Office zoals Excel en Outlook
– Goede kennis van Engels in woord en geschrift. Duits is een pre.
– Flexibele instelling met bereidheid om weekenden te werken.

Wil jij ons gemotiveerde team komen versterken? Stuur dan jouw motivatie met bijgevoegd curriculum vitae naar piter.vanderberg@siblu.nl.

Call Now ButtonReserveren