Manager Techniek en Groen

Manager Techniek en Groen voor Vakantiepark Siblu Camping Lauwersoog (38 uur per week)

Wil jij werken op het mooist gelegen vakantiepark van het noorden?
In één van de meest prachtige regios’s van Nederland – het Lauwersmeergebied – zoeken we voor ons vakantiepark Siblu Lauwersoog (20 hectare groot) een Manager Techniek en Groen.

Deze baan heeft alles! Je werkt op een gezellig vakantiepark, iedere dag is anders en met jouw enthousiasme weet je de mooiste projecten op Siblu Lauwersoog te realiseren. Van het plaatsen van nieuwe chalets, tot het mede-ontwikkelen van het parkterrein (infrastructuur en groen), tot veiligheidzaken en facilitaire dienst.
Met jouw technische interesse en ervaring als manager weet jij deze uitdagingen te organiseren.

Wie ben jij?
Jij bent een manager, regelaar en organisator die ook de handen uit de mouwen steekt. Je vindt het leuk om mensen het naar de zin te maken. Natuurlijk de gasten van onze park, maar je bent ook een fijne leidinggevende voor je collega’s. Denk aan circa 8 mensen in de technische dienst/ groen en 6 eigen personen in de facilitaire dienst. Deze baan is zo veelzijdig dat ook jouw achtergrond breed mag zijn. Je kunt denken aan hoofd technische dienst, logistiek manager bij een technisch bedrijf of bijvoorbeeld manager van een hoveniersbedrijf, maar ook met een andere technische achtergrond ben je van harte welkom. Jij houdt van de combinatie van een baan op kantoor en een baan in de buitenlucht. Want als je het park op loopt is daar ook van alles te doen en ben je niet bang om vieze handen te krijgen.

Wat ga je doen?
Je baan is divers, maar wat doe je dan op een dag? Er lopen verschillende projecten die je opstart als het park niet veel gasten heeft. Denk aan het herontwikkelen van het park met aanleg van nieuwe chalets en tuinhuisjes, groot onderhoud aan gebouwen, het aanpakken van het het groen op het park en het organiseren van de facilitaire zaken als de schoonmaak van de verhuurchalets. Je hoeft niet overal verstand van te hebben, maar je weet wie je kunt inzetten op welke klus. Jij houdt het overzicht, bent de coördinator en brengt structuur aan. In het hoogseizoen pak je geen grote projecten op, maar zorg je ervoor dat storingen worden opgelost en ad hoc zaken worden aangepakt, zodat onze chaleteigenaren en vakantiegasten een fijn verblijf hebben. Jij bent verantwoordelijk voor techniek, groen en facilitair.

Jouw taken bestaan onder meer uit:
– 
Plannen, organiseren en de administratie van de werkzaamheden techniek, groen en facilitair;
– Aansturen team techniek, groen en facilitair;
– Het oplossen van voorkomende storingen bij gasten;
– Onderhoud aan gebouwen en verhuuraccommodaties;
– Onderhoud aan Wifi en Cai netwerk;
– Veiligheidszaken zoals legionella, gascontroles en prime safety;
– Onderhoud aan speeltuinen;
– Regelmatig overleg met de afdelingshoofden om alle lopende zaken goed in kaart te brengen en houden.

Je neemt het volgende mee:
– Je kunt goed organiseren en plannen en je bent gewend aan het aansturen van een team;
– Je hebt een technische achtergrond die varieert van elektra- en installatietechniek, bouwkundig of een andere technische achtergrond;
– Jij bent in staat om gestructureerd te blijven werken in een hectische omgeving;
– Je bent een teamspeler met een servicegerichte houding;
– Jij hebt goede communicatieve vaardigheden en staat sterk in je schoenen;
– Je bent fulltime beschikbaar en flexibel om te werken in de weekenden, vakanties en op feestdagen.

Wat bieden wij jou?
– Salaris tussen € 3.000,- en € 3.700,- per maand, afhankelijk van ervaring;
– Een werkgever die jou en jouw kwaliteiten als medewerker waardeert;
– Een baan waar je mee mag groeien en denken in het Siblu concept;
– Een fulltimebaan voor langere tijd en wat ons betreft tot aan jouw pensioen;
– Opleidingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en te groeien;
– Uitdagende (technische) projecten zodat geen dag hetzelfde is;
– Persoonlijke waardering, een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
– Een park dat volop in ontwikkeling is, waarvan jij deel mag uitmaken!

Over ons:
Siblu Lauwersoog is onderdeel van Siblu Vakantieparken. In Nederland heeft Siblu 4 vakantieparken (Lauwersoog, Kropswolde, Renesse en Oostkapelle), daarnaast heeft Siblu ruim 30 vakantieparken in Frankrijk. Op dit moment zijn we bezig met de herontwikkeling van ons park (gestart in 2021) van camping naar vakantiepark. Op het park staan bijna 400 chalets van eigenaren uit Nederland, Duitsland en Belgie. Zij hebben de chalets voor eigen gebruik of verhuren het chalet geheel of gedeeltelijk. Samen met ons team willen we ervoor zorgen dat zowel onze eigenaren/ jaargasten als vakantiegasten de tijd van hun leven beleven op ons mooie park.

Solliciteren
Wil jij ons gemotiveerde team komen versterken? Stuur dan een korte beschrijving van jezelf met curriculum vitae naar piter.vanderberg@siblu.nl.

Call Now ButtonReserveren