kok

*** Vacature: zelfstandig werkend kok – uren bespreekbaar – bij Restaurant Het Booze Wijf ***

Op de grens van Friesland en Groningen in Nationaal Park Lauwersmeer vind je ons restaurant met de mooiste naam van Nederland: Restaurant Het Booze Wijf. Vanuit het restaurant en vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over de Museumhaven en het Lauwersmeer.
Het Booze Wijf is een restaurant met twee gezichten: In de zomer is het er gezellig druk met toeristen en dagjesmensen en in de winter is er meer tijd voor gemoedelijkheid en biedt het ruimte om te experimenteren met mooie producten en ingrediënten.

Om ons team in de keuken te versterken zijn wij op zoek naar gemotiveerde collega’s voor de functie van zelfstandig werkend kok, die houden van de seizoens-dynamiek van hard werken in de zomer en meer rust en vrije tijd in de winter.
Je werkt fulltime of parttime, de uren per week zijn bespreekbaar. Vanzelfsprekend werk je ook veel in weekenden, conform de gebruikelijke roosters in de horeca.

 Wat vragen wij van jou:
– Enige ervaring in een horeca keuken en motivatie om te leren
– Kennis van producten en kooktechnieken
– Je bent in het bezit van een rijbewijs én beschikt over eigen vervoer
– Je kunt goed plannen en werken met deadlines

Wat hebben we jou te bieden?
– Een hele mooie, veelzijdige baan met ruimte voor groei en ontwikkeling.
– Een fijne werkplek op één van de mooiste plekken van Nederland.
– Een leuke groep collega’s
– Passend salaris en voorwaarden volgens de Recreatie cao, denk aan € 2300 bij 38 uren (eventueel meer afhankelijk van ervaring)
– Reiskosten van 21 cent per kilometer

Denk je nu: dit is wel wat voor mij, maar Lauwersoog is wel heel erg ver weg? Dat valt best mee: Lauwersoog ligt op slechts 25 autominuten vanaf Buitenpost, 30 minuten vanaf Zuidhorn en Winsum (GN) en 40 autominuten van Drachten en Leeuwarden-centrum. Onderweg spot je dan ook nog eens superveel vogels, Konikspaarden en Schotse Hooglanders in het Nationaal Park.

Heb je zin om ons team te versterken? Stuur dan een e-mail met je motivatie en je contactgegevens (e-mailadres en telefoonnummer) naar marrit.vandijk@siblu.nl. Je kunt je gegevens ook appen naar 06 – 23 85 22 95.

Call Now ButtonReserveren